FELIÇ SOLSTICI

Per mi aquests dies, son moments de molta felicitat. Ho sento així des de petita. Quan s’apropava aquesta època i a l’escola podíem cantar per assajar les nadales i pintar més estones per acabar les obres que presentàvem al concurs de Nadal, jo era feliç. Ara m’adono que era una oportunitat per fer el que m’agradava. Cada cop sóc més conscient que fer el que t’agrada, és viure i gaudir. Sempre que gaudeixes et sents viu, i quan això passa cada dia és meravellós. Bosc de Somnis va començar per aquest motiu, per disfrutar fent allò que m’apassiona, amb allò que connecto. Us desitjo feliç solstici, des de la nit més llarga i més fosca, on una espurna de llum és l’esperança que mica en mica els dies tornaran a ser més llargs i el sol regnarà sobre les tenebres. Sento l’expansió de la natura, que ara està dormida però promet ser una primavera de brillant inspiració, com diu aquesta postal que vaig comprar a Glanstonbury per la meva filla Berta i tan m’agrada. Feliç Yule!

Para mí estos días, son momentos de mucha felicidad. Lo siento así desde niña. Cuando se acercaba esta época y en la escuela podíamos cantar para ensayar los villancicos y pintar más ratos de habitual, para acabar las obras que presentábamos al concurso de Navidad, yo era feliz. Ahora me doy cuenta que era una oportunidad para hacer lo que me gustaba. Cada vez soy más consciente que hacer aquello que te gusta, es vivir y gozar. Siempre que disfrutas te sientes vivo, y cuando esto pasa cada día es maravilloso. Bosc de Somnis empezó por este motivo, para disfrutar haciendo aquello que me apasiona, aquello con lo que conecto. Os deseo feliz solsticio, desde la noche más larga y más oscura, donde una chispa de luz es la esperanza que poco a poco los días volverán a ser más largos y el sol reinará sobre las tinieblas. Siento la expansión de la naturaleza, aun dormida, pero que promete ser una primavera de brillante inspiración, como dice esta postal que compré en Glanstonbury para mi hija Berta y tanto me gusta. Feliz Yule!

FELIÇ SOLSTICI