UN ORACLE MÀGIC

Les cartes dels Misteris del Femení per a Homes i Dones creades per Isabella Magdala, és un oracle que vibra a puresa i innocència i és per aquesta raó que és tan màgic. Porta acompanyant-me 3 anys i és un plaer començar i acabar el dia amb ell. Cadascuna de les cartes porta un missatge meravellós i sincrònic amb el meu moment. Solament tenir-les a les meves mans ja m’omplen de la seva vibració. I des d’aquest gran amor per aquest oracle i la tècnica que està tan present en la meva vida, he començat a crear, a sentir que m’explica cada carta i materialitzar-ho en les meves creacions. Donar una forma a l’energia que són Els Misteris del Femení per a Homes i Dones és crear dolçor i suavitat. Desitjo que us agradin aquestes noves creacions i pugueu sentir tot el que expressen quan les tingueu en els vostres braços.

Las cartas de Los Misterios de lo Femenino para Hombres y Mujeres creadas por Isabella Magdala, es un oráculo que vibra a pureza e inocencia y es por esa razón que es tan mágico. Lleva acompañándome 3 años y es un placer empezar y terminar el día con él. Cada una de las cartas trae un mensaje maravilloso y sincrónico con mi momento. Solamente tenerlas en mis manos ya me llenan de su vibración. Y desde este gran amor por este oráculo que está tan presente en mi vida, he empezado a crear, a sentir que me cuenta cada carta y materializarlo en mis creaciones. Dar una forma a la energía de Los Misterios de lo Femenino para Hombres y Mujeres es crear dulzura y suavidad. Deseo que os gusten estas nuevas creaciones y podais sentir todo lo que expresan cuando las tengais en vuestros brazos.

UN ORACLE MÀGIC