NOVA ETAPA

Feliç de compartir que arriba un nou moment per a totes les meves creacions. A Bosc de Somnis entra una energia suau, dolça, amorosa que s’anomena Els Misteris del Femení per a Homes i Dones®. Totes les meves creacions, estaran creades en connexió a l’oracle d’aquest d’Isabella Magdala. Aquesta nova sinergia m’omple d’alegria per tots els regals que m’ofereix aquesta oportunitat. És molt bonic per a mi viure aquesta experiència i contemplar com tots els éssers que van naixent estan il·luminats per aquesta vibració tan amorosa. Una novetat que trobareu són els cinturons portaolis que he creat per acompanyar  la tècnica Gotes de Pluja de Young Living. Us encantarà obrir el paquet i gaudir del deliciós aroma dels olis Young Living. Us convido a gaudir tant com jo d’aquesta nova etapa. Si voleu conéixer més podeu cercar a www.isabellamagdala.com.

Feliz de compartir que llega un nuevo momento para todas mis creaciones. A Bosc de Somnis entra una energía suave, dulce, amorosa, Los Misterios del Femenino para Hombres y Mujeres®. Todas mis creaciones, estarán creadas en conexión al oráculo de este método de Isabella Magdala. Esta nueva sinergia me llena de alegría por todos los regalos que me ofrece esta oportunidad. Es muy bonito para mí vivir esta experiencia y contemplar como todos los seres que van naciendo de mis manos están iluminados por esta vibración tan amorosa. Una novedad que encontraréis son los cinturones portaaceites que he creado para acompañar  la técnica Gotas de Lluvia de Young Living. Os encantará abrir el paquete y disfrutar del delicioso aroma de los aceites Young Living. Os invito a disfrutar tanto como yo de esta nueva etapa. Si queréis conocer más podéis buscar en www.isabellamagdala.com.

NOVA ETAPA