SHEN SIGNIFICA ÀNIMA

Aquest nadal una dona em va encarregar un llibre de la Shen y la tienda de besos. Vaig tenir la sort d’anar a casa a seva a lliurar-lo i vam poder xerrar una estona. Estava molt il·lusionada doncs, ella i el seu company, portaven un temps intentant concebir la seva filla. Havien pensat posar-li el nom de Shen. I al veure el conte va sentir l’impuls de llegir-lo. El més bonic de tot va ser quan vam descobrir que la nena que em va inspirar a mi a posar-li el nom de Shen a la protagonista del conte, era la mateixa que a ella li havia fet arribar el nom per a la seva futura filla. Shen significa ÀNIMA. La vida té aquestes coses, doncs el món és molt petit quan dos persones s’han d’acabar trobant.

Esta navidad una mujer me encargó un cuento de Shen y la tienda de besos. Tenía mucha ilusión por poner este nombre a su futura hija. Y charlando un rato, descubrimos que la niña que me había inspirado a mi para nombrar a la protagonista del cuento, era la misma que a ella le había llevado a escoger este precioso nombre a su vida. Shen significa ALMA. La vida tiene estas cosas, pues el mundo es muy pequeño cuando dos personas estan destinadas a encontrarse.

SHEN SIGNIFICA ÀNIMA