FADES AMB MISSATGES PER A TU

cam03038

Uns mesos enrere vaig visitar un lloc sagrat pels antics celtes en el meu viatge a Avalon, organitzat per Isabella Magdala i Deva Prem. La catarata de St Nectan Glen està protegida per la màgia dels druides. Les fades estan presents en aquell indret, xiuxiuegen a les oïdes missatges mentre l’aigua flueix. Quan vaig sortir vaig rebre la visita d’un pit-roig que em va sortir al pas, i em va cantar una bona estona. Jo sabia que m’estava dient que tot era real, encara que a la meva ment li costés de creure.

Aquella inspiració em va donar força per oferir al món, les fades que van naixent de les meves mans i fent arribar a les persones la seva veu. És un plaer materialitzar aquests éssers màgics que t’acompanyen. Les fades sí existeixen. Pregunta-li al teu cor.

Hace unos meses visité un lugar sagrado para los antiguos celtas en mi viaje a Avalon, organitzado por Isabella Magdala y Deva Prem. La catarata de St. Nectan Glen estaba protegida por la magia de los druidas. Y allí en aquel rincón del mundo, las hadas susurran en los oídos, revelan mensajes y el agua fluye sin cesar. Cuando salí del salto de agua un petirrojo se cruzó en mi camino y se posó a mi lado y me estuvo cantando un buen rato. Yo sabía que me hablaba y me decía que todo lo que yo sentía que ocurría a mi alrededor, era real.

Muy inspirada por todo lo que ocurre en aquel lugar, decidí ofrecer al mundo las hadas que nacen de mis manos y que se van creando sin pensar. Tan únicas, con sus dones, y con mensajes especialmente para Ti. Es un placer materializar estos seres que acompañan a las personas y escribir su voz en un papel, para que les puedas abrazar y escuchar. Las hadas sí existen. Pregúntale a tu corazón.

FADES AMB MISSATGES PER A TU
Tagged on: