MILUNA: NINA DE LLUNA

ninas01

La Miluna és una nina que té una lluna vivint a la panxa. Com la lluna del cel, aquesta creix, és plena, decreix i s’amaga. I aquest cicle no s’acaba mai. És com el rellotge de la vida. Així que si desitges connectar amb el cicle lunar i amb el teu cicle femení pots fer-ho amb la Miluna. Ella t’acompanya amb 4 llunes que podràs anar canviant segons on et trobis a cada moment. Si oscil·les en el teu cicle menstrual podràs ser conscient si estàs viatjant per lluna creixent (pre-ovulant), per lluna plena (ovulant), per lluna minvant (pre-menstrual), per lluna nova (menstruant). És una forma de jugar i recordar a través de la teva nina aquest cicle natural que viu en tu o que estàs a punt de viure. Un regal per a les nostres filles o la nostra nena interior.

Miluna es una muñeca que tiene una luna viviendo en su barriga. Como la luna del cielo, ésta crece, es llena, decrece o se esconde. El ciclo nunca termina. Es como el reloj de la vida. Si deseas conectar con el ciclo lunar y tu ciclo menstrual puedes hacerlo con Miluna. Ella te acompaña con 4 lunas que podrás ir cambiando según en que momento te encuentres: pre-ovulando (luna creciente), ovulando (luna llena), pre-menstrual (luna decreciente), menstruando (luna nueva). Es un forma de jugar y recordar el ciclo natural que gira en ti o que está a punto de empezar. Un regalo para nuestras hijas sin importar su edad y también para nuestra niña interior.

MILUNA: NINA DE LLUNA