Us presento als Arbruks

ninas47Aquesta aventura va començar fa temps, quan les meves filles i jo per anar a dormir viatjàvem amb la meva veu fins el Bosc dels Somnis. Aquell era el nostre espai secret i màgic. Allà vivíem grans aventures gràcies a la imaginació. Trobàvem éssers màgics, cadells tendres i dolços, pastís de xocolata acabat de fer, ales per volar, dents de lleó per bufar i demanar desitjos. Era una gran manera d’acabar el dia i dormir-se relaxadament. La Berta ho va començar a anomenar Els contes dels somnis, perquè en realitat era una manera de somiar despert que guiava fins la son. I així van néixer els Arbruks, aquells companys de viatge, que compartien el bosc amb les meves filles. Vaig començar a sentir que seria un regal per als nens i nenes poder abraçar aquells amics de conte. I així va ser com els vaig cosir!

Cada Arbruk és únic, doncs n’hi ha un per a cada nen@, i duu un conte per entrar al Bosc dels Somnis. Tu en podràs inventar molts més. Quan comences, ja no pots parar! Que gaudiu molt!

Us presento als Arbruks